Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Λήξη ραδιερασιτεχνικού διαγωνισμού

Για άλλη μία χρονιά ο ραδιοερασιτεχνικός διαγωνισμός που διοργανώθηκε από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. - SZ2RWM) και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥ.ΡΑ.ΚΟΖ. - SZ2KOZ) με αφορμή την 107η επέτειο της 11ης Οκτωβρίου 1912, ημέρα απελευθέρωσης της πόλεως της Κοζάνης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Οι χειριστές του διαγωνισμού έτρεξαν πολλές ώρες CQ με τα διακριτικά των δύο συλλόγων. Οι διαμορφώσεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν οι
CW, FM, PSK και SSB, ενώ τα QSO πραγματοποιήθηκαν από τα γραφεία των δύο συλλόγων, από εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης καθώς και από τα QTH των χειριστών. 

Επιτεύχθηκαν  επαφές με σταθμούς από αρκετές περιοχές της Ελλάδος καθώς και από σταθμούς σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι πιο μακρινοί σταθμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία του contest manager, ήταν από Ιαπωνία, Καναδά και Αμερική.

Ευχαριστούμε όλους τους χειριστές που έτρεξαν τα CQ, SV2HSZ, SV2RCK, SV2RCS, SV2CJB, SV2RCN, SV2RCY, SY2DCI καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εμπνευστή και contest manager του διαγωνισμού SV2RCK καθώς και στον χειριστή SV2HSZ για την πληθώρα των επαφών που πραγματοποίησε με την μέθοδο των CW (σήματα μορς).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου